EXPERIÈNCIA DE CLIENT - Sending
 
en contacto contigo

EXPERIÈNCIA DE CLIENT

Trazabilidad, transparencia y seguridad

Serveis prestats

Solucions globals

Sending és la teva companyia de transport urgent i logística. Amb una flota de 1.510 vehicles, oferim cobertura a Espanya, Portugal, Andorra, Ceuta i Melilla, i el millor servei insular a les Canàries, les Balears i les Açores. Amb una àmplia gamma de serveis personalitzats depenent de les necessitats del client.

Transport

Compromesos perquè les entregues sempre es facin dins el termini establert, amb total seguretat i control. Els nostres vehicles estan monitorats i fem servir la tecnologia més avançada per controlar totalment la mercaderia. A més a més, ens integrem d’una manera senzilla amb el client per oferir-li informació en temps real a través de seguiment web, atenció telefònica, SMS, correus electrònics, l’aplicació mòbil o, fins i tot, amb el nostre bot. Personalitzem el servei, el seguiment i la traçabilitat per a tots els perfils empresarials i sectors. Oferim proactivitat en la gestió d’entrega i mantenim un contacte permanent i transparent.

Les certificacions ISO 9001, 14001 i 45001, el segell Madrid Excelente, la certificació Ecovadis i el segell E a l’Excel•lència en logística i transport avalen la qualitat de la nostra feina.

Els nostres serveis de transport

Logística

A l’àrea logística englobem l’emmagatzematge, l’embalatge, la preparació de comandes i el transport dels nostres enviaments en un únic sistema de gestió. Tot plegat, amb un sol interlocutor i una sola interfície per aportar traçabilitat, control i dinamisme a aquesta fase de la cadena. Fem servir drons per controlar els estocs, els vehicles d’intralogística autoguiats, les cambres frigorífiques, els sistemes de classificació automàtica i la tria per cobrir les necessitats de sectors en què som líders, com ara l’òptica, la moda, la farmàcia, l’ortopèdia, les TI, la venda al detall, l’automoció o el calçat.

I tot sense oblidar-nos de la logística inversa com a servei de valor afegit.

Serveis de logística principals

Comerç electrònic

Apostem per una solució molt dinàmica que interactua amb el destinatari abans i durant l’entrega de l’enviament. D’aquesta manera, maximitzem les ràtios d’entrega en aquests serveis i també la gestió de la logística inversa. Els destinataris dels nostres clients poden autogestionar els terminis d’entrega seleccionant les franges horàries en què volen rebre els enviaments. A més a més, tenim un sistema d’avís (per SMS) que ens permet avisar el destinatari final de l’entrega amb una hora d’antelació.

La Cambra de Comerç ha seleccionat Sending com la millor solució de comerç electrònic.

Serveis de comerç electrònic principals